top of page

di 12 jul

|

Zaandam

UITVERKOCHT Openingsconcert MuziekHaven Zomerconcerten: Fuse & Lucie Horsch

Een sfeervol zomerconcert met het eigenzinnige repertoire van Fuse (bekend van Podium Witteman). Samen met Lucie Horsch spelen ze ook enkele stukken van Lucie's nieuwe album Origins.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
UITVERKOCHT Openingsconcert MuziekHaven Zomerconcerten: Fuse & Lucie Horsch
UITVERKOCHT Openingsconcert MuziekHaven Zomerconcerten: Fuse & Lucie Horsch

Tijd en locatie

12 jul 2022, 20:00

Zaandam, Papenpad 12, 1506 GR Zaandam, Netherlands

Over het evenement

Fuse: Julia Philippens (viool), Emma van der Schalie (viool), Adriaan Breunis (altviool), Mascha van Nieuwkerk (cello), Tobias Nijboer (contrabas), Daniel van Dalen (percussie) m.m.v. Lucie Horsch (blokfluit)

De musici van Fuse, bekend van Podium Witteman, zullen in samenwerking met Lucie Horsch een gevarieerd programma spelen, met volksmuziek als rode draad. De connectie van de blokfluit als instrument met volksmuziek uit allerlei culturen heeft tot inspiratie gediend voor Lucie’s nieuwe album ORIGINS. De samenwerking met Fuse kwam tot stand dankzij een optreden bij tv-programma Podium Witteman, waarbij Lucie een jazz-standaard uitvoerde door de beroemde virtuoze saxofoonsolo van Charlie Parker uit Ornithology op blokfluit te spelen. De veelzijdigheid van zowel Fuse als Lucie komt goed tot zijn recht in dit gevarieerde programma. Het ensemble converseert met elkaar via de muziek, van intiem samenspel tot uitbundige virtuositeit. De musici nemen het publiek mee in het verhaal achter ORIGINS.

Tickets

  • Standaard

    € 25,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

Event Info: Events
bottom of page