top of page

Opnames

MuziekHaven is ook beschikbaar voor zowel CD opnames als opnames voor concoursen en audities. Verschillende ensembles hebben tot nu toe hier opgenomen, van piano tot barok ensemble. Zelf vinden wij de akoestiek uitermate geschikt voor barokmuziek opnames, maar ook voor kamermuziek ensembles en solo instrumenten; het is heerlijk om hier te spelen, en de flexibiliteit is iets wat we kunnen bieden. 

De kerk staat aan het eind van een doodlopende straat, en er is weinig tot geen omgevingsgeluid. De plannen zijn om de kerk volledig te isoleren, maar toch hebben hier verschillende opnames plaatsgevonden zonder onderbrekingen van geluid. 

Als men de kerk boekt voor een CD opname dan is er een dagtarief van €400,-*. U krijgt de kerk de gehele dag, dus als u beslist om laat in de avond of vroeg in de ochtend op te nemen (of zelfs midden in de nacht), kan dat. Wilt u verblijven, dan kan dat, voor €50,-* per persoon per nacht kunt u in de pastorie verblijven, we hebben verschillende slaapkamers ter beschikking. Vleugel stemkosten worden besproken met de artiest zelf.

Studenten Opnames

Wij realiseren dat er veel studenten zijn en musici die net klaar zijn met hun studie die, zeker in de huidige periode, opnames willen maken voor examens, concoursen en audities etc. Daar hebben wij een speciaal veel lager tarief voor, om hun te helpen. Voor €75,-* gebruik je de kerk voor een 2-3 uur, waar je meerdere malen je programma kunt opnemen.

Neem hier contact met ons op.

*Wij hebben jammer genoeg onze tarieven moeten verhogen in vergelijking met de afgelopen jaren, dit vanwege onze energie rekening die per 1 januari 2023 verviervoudigd is. 

Steun en word vriend!: Membership
bottom of page