top of page

Volgende fase

MuziekHaven gaat nu de renovatiefase in om de kerk en de pastorie te transformeren tot een ideale plek voor onze toekomstige activiteiten. De kerk zal worden gebruikt als repetitie-, concert- en opnameruimte en gaat het hart vormen van ons kamermuziekcentrum. Het renovatieproces van de kerk is complexer dan dat van de pastorie omdat het een Rijksmonument is. We willen zoveel mogelijk originele details van de kerk en haar geschiedenis behouden. Wij zullen met architecten en adviseurs, gespecialiseerd in het restaureren van monumenten alsmede de regels die daarvoor gelden, samenwerken.

De pastorie zal naast comfortabele slaapkamers voor maximaal acht musici, een woon- en eetkamer, een keuken, ook een kantoor en een “state of the art”  geluiddichte oefenruimte krijgen. Aan de ontwerpen voor de verbouwingen wordt nu hard gewerkt waarna we kunnen starten met het opvragen van offertes bij geselecteerde aannemers. We zullen deze belangrijke fase met aandacht voor detail begeleiden. Hierbij concentreren wij ons op het uiteindelijke doel: de behoeften van de musici en muziek maken centraal te stellen in onze visie en daarmee het beste fundament te leggen voor toekomstig succes. 

 

Terwijl we de renovatieplannen ontwikkelen zullen we tegelijkertijd actief fondsen blijven werven ten einde de realisatie van de MuziekHaven mogelijk te maken.

Wij houden u graag op de hoogte van de voortgang van ons project, dus blijf ons alstublieft volgen.

DSC00795.jpg
Volgende fase: Mission
bottom of page