top of page
Komende evenementen: Upcoming Events
Jong talent concert 2 2023.jpg

MuziekHaven Masterclasses

Tijdens de vierde editie van de MuziekHaven Zomerserie in 2023 vond voor het eerst een serie openbare gratis masterclasses plaats, waar musici die tijdens de Zomerserie optreden een aantal jonge getalenteerde kamermuziek ensembles hebben gecoacht. De masterclasses werden afgesloten met een concert van de deelnemers, die tevens onderdeel van de Zomerserie was. Deze pilot werd een daverend succes, en er werd besloten om deze masterclass een terugkerend onderdeel van de Zomerserie te maken, en ook door het jaar heen masterclasses te organiseren.

Deze zomer vindt de eerstvolgende masterclass plaats tussen dinsdag 30 juli en vrijdag 2 augustus, afgesloten met een deelnemers concert op 2 augustus om 20u. Deelnemers zullen gecoacht worden door het gerenommeerde Busch Trio, bestaande uit Mathieu van Bellen, viool, Ori Epstein, cello en Omri Epstein, piano. Wij zijn zeer dankbaar aan Stichting Plas en Plus voor het mogelijk maken van deze masterclass.

De inschrijving voor deze masterclass sluit op 1 juli 2024 af, er is nog één plek voor een kamermuziek ensemble! Inschrijven kan door je CV en een recente korte video opname (max. 15 minuten) te sturen naar info@muziekhaven.com.

In het najaar zal de volgende masterclass plaatsvinden tussen donderdag 31 oktober en zondag 3 november 2024.

De inschrijving voor deze masterclass is tot 31 augustus mogelijk. Stuur ons een CV en een korte video opname (max. 15 minuten) naar info@muziekhaven.com.

Deze masterclass is georganiseerd in samenwerking met Stichting Bevordering Jong Talent.

bottom of page